Over mij

Hallo Ik ben Henk Kooijinga

Sinds 2010 ben ik begonnen als rijinstructeur bij rijschool van Dijk in Winsum (gemeente Hogeland). Hier ben ik 12 jaar werkzaam geweest als zzp’r. In deze periode heb ik mij nog verder ontwikkeld in de bevoegdheid om rijlessen te mogen geven voor het BE (auto aanhanger) en het trekker, T rijbewijs. Vanaf juli 2023 ben ik onder mijn eigen naam “rijschool Kooijinga” de rijlessen gaan verzorgen. Ik ben een rustig persoon die het belangrijk vindt dat de leerling zich op zijn gemak moet voelen. Hiervoor gebruiken we vaak een gratis proefles om erachter te komen of er een klik is. Dit vind ik zeer BELANGRIJK! De instructie geef ik op een rustige en duidelijke manier, aangepast naar het niveau van de leerling. De rijlessen worden gegeven in een lesauto die van alle gemakken is voorzien.

Ervaren ZZP-rijinstructeur

Met meer dan 12 jaar ervaring als zelfstandig rijinstructeur, bij rijschool van Dijk, ben ik gecertificeerd rijinstructeur in de rijbewijs categorieƫn BE (auto aanhanger) en het trekker, T rijbewijs. Vertrouw op mijn uitgebreide ervaring voor een kwalitatieve rijopleiding.

Persoonlijke aandacht en klik

Bij rijschool Kooijinga staat persoonlijke aandacht voorop. Ik hecht veel waarde aan het creƫren van een comfortabele leeromgeving waarin de leerling zich op zijn gemak voelt. Daarom bied ik een gratis proefles aan om te kijken of er een klik is tussen mij en de leerling.

Professionele en geduldige instructie

Bij rijschool Kooijinga kun je rekenen op professionele en geduldige instructie. Ik pas mijn lesmethode aan op het niveau van de leerling en geef op een rustige en duidelijke manier les. Vertrouw op mijn expertise om jou te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan beteken?
Neem dan contact op!